Kongsberg Automotive är en ledande leverantör till fordons industrin över hela världen. Vi utvecklar, producerar och marknadsför system och komponenter till bilar, lastbilar, bussar och Off-Highway fordon. Produktportföljen innefattar växelföringssystem, kablar för olika tillämpningar, bränsleledningar, rör och slangar, kopplingar, kopplingsservo, stabiliseringsstag, sätesvärme, sätesventilation, svankstöd, nackskydd, armstöd, styrkolonner, pedaler, elektronik och displayer.
Kongsberg Automotive har sitt huvudkontor i Kongsberg, Norge och har 45 anläggningar i 20 länder i alla världsdelar. Kongsberg Automotive, som omsätter kring en miljard EURO och har över 10 000 anställda. I Sverige har vi över 550 medarbetare i Mullsjö, Ljungsarp och Göteborg.

Testingenjör

Testingenjör

Vill du ta steget in i en spännande bransch där du får användning av din analytiska sida och intresse för teknik? Vi söker en Testingenjör till Kongsberg Automotive i Mullsjö!

Om tjänsten

Vi söker en Testingenjör till enheten i Mullsjö där du kommer att ingå i ett team med flera duktiga och erfarna ingenjörer. Tillsammans arbetar vi löpande med att förbättra våra testmetoder och anpassa dessa utifrån kundens krav. I din roll kommer du att ansvara för planering, genomförande och dokumentation i hela eller delar av olika projekt. Våra kunder finns över hela världen vilket innebär att du verkar i en internationell miljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning inom elektronik, maskin, produktutveckling eller annan utbildning som är likvärdig. Det är meriterande om du har någon form av erfarenhet från fordonsindustrin eller arbetslivserfarenhet från liknande roll samt kunskap och erfarenhet inom elektronik. Flytande svenska och engelska är ett krav i tal och skrift.

Som person är du analytisk och duktig på problemlösning. Du har ett starkt tekniskt intresse och en förmåga att arbeta metodiskt och systematiskt i projektform. Du trivs med att arbeta i team där du hämtar energi, men också med att i vissa delar självständigt få driva arbetet framåt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Vi tillämpar löpande urval och vår ambition är att tillsätta tjänsten så fort som möjligt. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Håkan Åberg 010-331 90 70

 

Sista ansökningsdag: 2018-04-30
Arbetsplats/placeringsort: Mullsjö